» Annoncer » Transport » Biler » Cadillac
Dine announcer

1955 Cadillac Coupe de Ville Resto-Mod

EUR 8,750,-
1955 Cadillac Coupe de Ville Resto-Mod
1955 Cadillac Coupe de Ville Resto-Mod1955 Cadillac Coupe de Ville Resto-Mod1955 Cadillac Coupe de Ville Resto-Mod1955 Cadillac Coupe de Ville Resto-Mod
Annoncer supplement
By / Region:Nordjylland
Dato:04 / 03 / 2013
Placere din annonce gratis
Kommuniker: Georgiano Send e-mail
Telefon: 9817 0300
1955 Cadillac Coupe de Ville Resto-Mod
Klassisk bil med nostalgisk look og ny bil føler, al ny teknologi. Vi brugte den oprindelige ramme med suspension ændringer styrkede rammen, sprængte og powdercoated. De forreste og bageste uafhængig affjedring blev taget af en 2007 Cadillac CTS-V med 49k miles, ny spole-over justerbare chok blev anvendt i stedet for standard-gas chok. LS-2 motor med matchende 6-trins blev parret med den 55 rammen. Det var Builder idé at bruge floorpans og firewall ud af CTS-V til at give Cadillac en fabrik færdig look.


Åbn hætten og det ligner denne bil kom fra fabrikken. Alt passer, og alle OEM Cadillac dele blev anvendt. Stregen fra CTS-V blev anvendt og boltet fast til den nye firewall. Hele ledningsnettet med CTS-V computere blev anvendt. Selvfølgelig blev den computer igen blinkede for at fjerne alle sikkerhedsprogrammer. Vi fjernet fra computeren, ABS-bremser, airbags, traction control og alle security.The bil har alle nye kobling, transmission, ankerskive, bremser, rotorer, bælter, slanger og alle væsker. Skræddersyet 20 "hjul fra CCW af Daytona Fl med ny Pirelli tires.You kan tage denne bil til enhver Cadillac forhandler og få den repareret. De kan tilslutte Cadillac diagnostiske computer til denne bil og bestemme problemer.


Husk, at pasform og finish af bilen er fra 1955. Vi lavede så mange rettelser som muligt at løse alle de problemer, uden at tage væk fra udseendet. Vinduerne er alle nye glas med originale motorer. Vinduerne virker bedst, når bilen kører. Alle filt er nye og efter markedet. Fortsat brug med lave disse vinduer arbejde hurtigere, da den følte løsner op. Alle nye gummi tætningslisten skal brydes i så godt.


Alle kofangere og grill er originale og har været re-plated.Exhaust er 2,5 "rustfrit stål Borla. Nedenunder er så rene som toppen med malede underchassis at matche top. Gastank og bagagerum er ude af CTS-V og passer som fabrikken af en CTS. gaskappen er under passagersædet baglygte, dette blev flyttet fra fabrikken førersiden at imødekomme CTS-V gas tank. Denne bil har mindre end 200 miles siden opbygge dato og blev drevet 100 miles på 65 miles i timen til test . Bilen udføres uden nogen hitch og endda udført på 18,5 MPG.
År: 1955 Antal cylindre: 8
Make: Cadillac Transmission: Manuel
Model: DeVille Kropstype: Coupe
Mileage: 0 Garanti: Køretøjet har ikke en eksisterende garanti
Sub Model: Coupe Køretøj Titel: Clear
Udvendig Farve: Blå Brændstoftype: Benzin
Interiør Farve: Grå Til salg Af: Forhandler (GEORGE CLAIRANCE)
VIN: 556282803
bedes du kontakte mig på georgeclairance@rocketmail.com, når du er klar til at købe tak
<
Dine announcer | Kontakt os
Alle rettigheder forbeholdes © 2013 TopAnnoncer.dk