» Annoncer » Køb / Sælg » Musik / Instrumenter
Dine announcer

Tastatur Korg Pa 2x Pro

kr. 9,700,-
Tastatur Korg Pa 2x Pro
Tastatur Korg Pa 2x ProTastatur Korg Pa 2x ProTastatur Korg Pa 2x ProTastatur Korg Pa 2x Pro
Annoncer supplement
By / Region:København
Dato:07 / 07 / 2012
Placere din annonce gratis
Kommuniker: Send e-mail
Telefon: 53923774
Fordi jeg er syg kort tid efter købet, har keyboardet været lidt / slet ikke brugt op. Højst 2-4 gange.
Garanti i 18 måneder! - Bevis for køb er fastgjort, selvfølgelig!
Det var tørt og beskyttet hele tiden i vores stue.
Det har ringe / ingen slid.

Tilbehør:
Original kabel
Original - Music Stands
Original - Manual

Her er nogle flere oplysninger om tastaturet:

Korg Workstation PA2XPRO Entertainer
nyt er det 76.-vægtede tastatur, 3 USB, lyder fra PA800, 256 MB prøve RAM, kvalitet og design (træ sidepaneler), mikrofon indgang med 48V, Dual MP3-Player/Recorder et godt tidspunkt display, 3-bånds EQ for hvert spor.

Den PA2XPRO mødte keyboardspiller, solo entertainere, solo entertainere og amatør musikere, der spiller alle ønsker, uanset hvor usædvanligt. Den intuitive betjening, magt til tænderne, en interaktivitet og lydkvalitet, der ikke findes andre steder, og mange praktiske funktioner taler for sig selv - sproget er "musik".

Motorlift
Ikke flere generende reflekser: Den handy lift motordrevet, touch screen altid se den korrekte position.
Farve touch screen-display
Den berøringsfølsomme skærm er følsomt over for hver finger. Selv skyderen bevægelser er justerbar på displayet.
Dual MP3-afspiller og optager
En dobbelt MP3-Player/Recorder tillader samtidig afspilning af to MP3'er og en MP3-optagelse. I real-tid tempo og tonehøjde kan påvirke og vises mellem to MP3'er.
Songbook
Sangbogen kan indeholde alle de vigtige indstillinger for at spille en sang. Du behøver kun at vælge den ønskede titel og starte.
80 GB harddisk
Den indbyggede harddisk har plads nok til alle de oplysninger, du har brug for dit show. Deres repertoire er altid tilgængelig.

Den bedste sanger
Den PA2XPRO indeholder en glimrende stemmer med harmoni processor-funktion, hvis udvikling vi har overladt til TC Electronic audio specialist. Endelig er fordelene ved TC Helicon velkendte - den sanger kommer PA2XPRO simpelthen skal indeholde det bedste af det bedste.

TC Helicon processor tilbyder høj kvalitet effekter såsom EQ og en kompressor, gate, en forsinkelse og en reverb processor, der blev vedtaget på den ene og al forarbejdning og behandling af stemme. Disse virkninger, en balancerede XLR / combo indgange med phantom power til kondensatormikrofoner og en god kvalitet forforstærker skal suppleres med en ultra-realistisk 3-delt harmoni funktion.

De vigtigste funktioner til hurtig og nem kontrol af vokalister er direkte fra sin rene brugergrænseflade. Ud over tre hardware knapper er også klar til skyderne på mixeren samt en ekstra kontrolpanel i selve spillet tilstand i displayet. Så tæt på en mikrofon og begynde at synge!

Detaljer:
Tastatur: 76 semi-vægtede tangenter med hastighed og aftertouch
<
Dine announcer | Kontakt os
Alle rettigheder forbeholdes © 2013 TopAnnoncer.dk